Repertoar


Repertoar pjesama

Raznolik i širok repertoar koji izvodimo uvijek je prilagođen atmosferi i gostima koji nas slušaju. Poštujemo i pridržavamo se sugestija u smislu izbora pjesama od strane naručitelja. Ukoliko vaša želja i nije na našem repertoaru, rado ćemo proširiti repertoar tom pjesmom!

Od domaćeg zabavnog i pop-rock repertoara sviramo pjesme mnogih izvođača. Oliver, Gibonni, Mišo, Pejaković, Danijela, Nina, Zečić, Severina, Thompson, Fosili, Magazin, Belan, Prljavci, Parvi Valjak, Zabranjeno Pušenje, Hladno Pivo...samo su neki od njih.           

Standardi, od uvijek slušanih evergreena pa sve do disco i rock glazbe su na našem repertoaru. Tu se nalaze Tom Jones, Creedence, Tina Turner, Elvis Presley, Michael Jackson, Amy Winehouse, Blues Brothers, Beatles, Rolling Stones, David Bowie itd.  

Od narodnog repertoara izvodimo poznate pjesme iz svih krajeva Lijepe naše (Slavonija, Dalmacija, Zagorje, Međimurje, Lika, Podravina....) Teško bi bilo nabrojati sve te pjesme, ali neke iz tog opusa svi vole čuti - Vela Luka, Konobo moja, Suza za zagorske brege, Fijaker stari, Podravino moja mila.....

Ukratko, idealan repertoar za svadbe, rođendane, krstitke, domjenke, večere i sve vrste proslava i druženja.

 

Pogledajte popis pjesama koje najčešće izvodimo:

Za izdvajanje autora upišite željeni naziv u polje "Filter", npr. ako upišete "presley" prikazat će se sve pjesme od Elvisa Presleya. Za traženje određene pjesme dovoljno je u polje "Filter" upisati samo dio naziva pjesme, npr. ako upišete "ljubav" prikazat će se samo one pjesme koje sadrže navednu riječ. Za sortiranje popisa kliknite na naslov polja. Ponovni klik na naslov sortira stupac u obrnutom redoslijedu. Za sortiranje po više stupaca istovremeno držite pritisnutu tipku "Shift" i kliknite na jedan pa na drugi naslov stupca.